Alege asigurarea in rate pentru masina

Suntem la un formular distanță

Asigurari

De ce să apelezi la noi?

Cel mai bun preț

Avantajul la noi , este ca iti punem la dispozitie oferte de la mai multe companii, pentru ca tu, clientul nostru, sa beneficiezi de cele mai bune cotatii de pret. 

Simplu

Suntem online si raspundem cat putem de repede si dupa cum ne pricepem. Avem răbdare pentru a găsi ceea ce ți se potriește

Calitate

Punem preț pe stimularea si sustinerea pregatirii profesionale si a dezvoltarii personale a tuturor colaboratorilor, pentru atingerea permanenta a unor rezultate superioare.

De ce ai nevoie de o asigurare?

Asigurarea este o modalitate de gestionare a riscurilor. Atunci când cumpărați asigurare, transferați costul unui eventual eveniment către compania de asigurări în schimbul unei taxe, cunoscută sub numele de primă. Companiile de asigurări investesc fondurile în siguranță, astfel încât să poată crește și să plătească atunci când există o cerere.

Cele mai frecvente intrebari

De ce ne protejam si ce este asigurarea?

Ne protejam impotriva riscului. Riscul este posibilitatea ca ceva rau sa se intample. Paguba apare atunci cand riscul aparut te lasa mai sarac decat erai inainte de aparitia lui. Asigurarea este serviciul care te protejeaza impotriva pagubei.

Cum functioneaza asigurarea?

Pentru ca ‘’ceva’’ sa fie asigurabil trebuie sa poata fi ‘’inlocuibil’’, iar paguba sa poata fi posibila, dar nu sigura. Acel „ceva’” se poate transfera in diferite categorii de riscuri asigurate: ciocniri, loviri, izbiri, furt, catastrofe naturale, etc.

De ce am nevoie de o asigurare de calatorie?

Pentru ca oferă protecție pentru orice fel de deplasare în străinătate, în scop turistic sau pentru a studia, a munci, a participa la diferite competiții sportive sau la orice altă activitate.

Asigură-ți Viitorul