1. DEFINITII SI TERMENI

CELEMAIBUNEOFERTE.ro – este denumirea comerciala a LIFE CONNECT SOFT & LEADS SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bacau, strada Magnoliilor 12, avand numar de ordine in Registrul Comertului J04/1774/2019, cod unic de inregistrare fiscala RO41832541.

VanzatorCELEMAIBUNEOFERTE.ro.

Cumparator – poate fi orice entitate juridica care achizitioneaza Servicii pe Site.

Client – poate fi orice persoana juridica care a comunicat cu noi, care a achizitionat Servicii pe Site sau care a lasat intentia publica de a fi contactat.

Vizitator – poate fi orice persoana fizica sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre CELEMAIBUNEOFERTE.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre CELEMAIBUNEOFERTE.ro si acesta.

Site – site-ul gazduit la adresa web www.celemaibuneoferte.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, emailului sau telefonic, intentia sa de a achizitiona Servicii pe Site.

Servicii – orice serviciu de publicitate listat pe Site, inclusiv serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut – reprezinta:

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor si Clientilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului si Clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Vanzator sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca Serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la servicii similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Serviciilor asa cum sunt precizate Contract.

Magazin – Orice magazin listat pe Site cu detaliile si informatiile furnizate sau afisate public de catre Magazin.

Brand – Orice brand/marca listata pe Site cu detaliile si informatiile furnizate sau afisate public de catre Magazine.

Produs – Orice produs/serviciu listat pe Site cu detaliile si informatiile furnizate sau afisate public de catre Magazine.

Descriere Magazin/Brand/Produs – Descrierile, specificatiile, imaginile, logo, discounturile, denumirile etc, asa cum au fost ele furnizate sau afisate public de catre Magazine.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica Serviciile din Comanda si va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata in cazul in care este necesar.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau telefonic a notificarii de expediere a Comenzii.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

Pentru motive justificate, CELEMAIBUNEOFERTE.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel CELEMAIBUNEOFERTE.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al CELEMAIBUNEOFERTE.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, CELEMAIBUNEOFERTE.ro isi rezerva dreptul de a cere Vizitatorilor/Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

CELEMAIBUNEOFERTE.ro poate publica pe Site informatii despre Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau informatii despre Magazine/Branduri/Produse de la oricare alt tert cu care CELEMAIBUNEOFERTE.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente Serviciilor sunt exprimate in euro (EUR) si nu includ T.V.A.

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Magazinelor/Brandurilor/Produselor disponibile pe Site (descrierile, specificatiile, imaginile, logo, discounturile, denumirile etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Nu suntem raspunzatori de corectitudinea lor. Magazinele pot solicita oricand ca magazinul/brandul/produsul sau sa fie editat/sters de pe Site, actiune care poate dura pana la 90 zile pana la solutionare.

Oricand dupa achizitionarea unui Serviciu, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email a Cumparatorului. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Vizitatori/Clienti/Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Serviciilor.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a CELEMAIBUNEOFERTE.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

Clientului/Cumparatorului/Vizitatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de CELEMAIBUNEOFERTE.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al CELEMAIBUNEOFERTE.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al CELEMAIBUNEOFERTE.ro.

Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul/Vizitatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre CELEMAIBUNEOFERTE.ro si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea CELEMAIBUNEOFERTE.ro cu referire la acel Continut.

Clientul/Cumparatorul/Vizitatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

In cazul in care CELEMAIBUNEOFERTE.ro confera Clientului/Cumparatorului/Vizitatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul/Vizitatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea CELEMAIBUNEOFERTE.ro pentru respectivul Client/Cumparator/Vizitator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre Client, Vizitator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea CELEMAIBUNEOFERTE.ro si/sau al angajatului/prepusului BCELEMAIBUNEOFERTE.ro care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

6. COMANDA

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin contactarea telefonica sau email, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin transfer bancar sau cash. Odata inceputa discutia despre o Comanda, Vanzatorul nu este obligat sa mentina serviciul pentru Cumparator, decat dupa plata integrala a Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data efectuarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Client/Cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare (daca e cazul). In cazul in care Cumparatorul a achitat Serviciul Vanzatorului iar Vanzatorul a publicat Serviciul pe Site, Vanzatorul nu este obligat sa returneze banii aferenti Serviciului catre Cumparator.

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea notifica Vanzatorul prin email sau telefonic.

Vanzatorul va putea amana editarea/stergerea informatiilor despre Serviciu sau ale Magazinului/Brandului/Produsului pana la primirea unei dovezi conform careia acestia sunt titularii de drept.

In cazul in care un Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

7. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

 • contractele de prestări de servicii, după inceputul prestarii serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;
 • furnizarea de Servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
 • furnizarea de Servicii confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
 • contractele în cazul cărora Cumparatorul a solicitat în mod special Vanzatorului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, Vanzatorul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de Cumparator sau furnizează alte Servicii pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor Servicii suplimentare;
 • furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

8. CONFIDENTIALITATE

CELEMAIBUNEOFERTE.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. CELEMAIBUNEOFERTE.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

9. COMUNICARI COMERCIALE

Cumparatorul/Vizitatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

 • prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator;
 • prin contactarea Vanzatorului.

In urma achizitionarii unui Serviciu, in urma comunicarii prin intermediul email-ului sau telefonului sau in urma listarii publice a datelor de contact, Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Clientului/Vizitatorului, Comunicari Comerciale cu privire la sugestii de Servicii recomandate.

Clientul/Vizitatorul/Cumparatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale mentionate mai sus prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la CELEMAIBUNEOFERTE.ro sau prin contactarea CELEMAIBUNEOFERTE.ro in acest sens.

De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea CELEMAIBUNEOFERTE.ro.

10. FACTURARE – PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Servicii vandute de CELEMAIBUNEOFERTE.ro, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin trimiterea facturii la adresa de e-mail mentionata de Cumparator.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul prin comunicarea lor pe email Vanzatorului.

10.4. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic la adresa de e-mail la care a facut Comanda.

11. LIVRAREA SERVICIILOR

Livrarea Serviciilor va fi efectuata numai dupa ce Cumparatorul efectueaza plata catre Vanzator.

12. GARANTII

Toate Serviciile furnizate de catre CELEMAIBUNEOFERTE.ro vor fi livrate conform contactului agreat de comun acord la livrarea Comenzii.

13. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daunele cauzate de oricare terta parte de care depinde Vanzatorul dar nu o poate controla (gazduire web, gazduire email etc).

Prin comunicarea telefonica sau prin email cu Vanzatorul, Vizitatorul/Clientul/Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului precum si prelucrarea datelor cu caracter personal, existenta la data utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Clientilor/Vizitatorilor/Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

14. SCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

Scrierea de Review-uri se poate face, de catre Vizitatori/Clienti/Cumparatori, in sectiunile “Mesaje Testimoniale”. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la parerea despre colaborarea cu Vanzatorul.

In momentul inregistrarii unui anumit Review pe Site, Vizitatoriii/Clientii/Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

Fiecare Vizitator/Client/Cumparator, in momentul inscrierii de Review in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

 • sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;
 • sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: call to action, pay per click etc.);
 • sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Vizitator/Client/Cumparator;
 • sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
 • sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
 • sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;
 • sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrie Review-uri care sa contina materiale de natura publicitara;
 • sa nu utilizeze Review-ul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Site.

Cand un Review este semnalat de catre un Vizitator/Client/Cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site. Review-urile introduse sunt eliminate din Site numai dupa examinarea acestora de catre Vanzator.

In cazul in care Vanzatorul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Vizitatorului/Clientului/Cumparatorului de a inscrie Review-uri in Site. Pentru sesizari sau reclamatii legate de Serviciul achizitionat, Cumparatorii au la dispozitie adresa de email reclamatii@celemaibuneoferte.ro. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

15. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vezi pagina Prelucrarea datelor cu caracter personal cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

16. FOLOLSIREA COOKIE-URILOR

Vezi pagina  Politică Cookies și tehnologii similare, care face parte din prezentul Document.

17. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

18. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Vizitatori/Clienti/Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din resedinta actuala a Vanzatorului.

Art.1.Prezentul document conține termenii și condițiile utilizării platformei online www.celemaibuneoferte.ro și plasării de comenzi de bunuri și/sau servicii prin intermediul platformei online și reprezintă un contract între Prestatorul LIFE CONNECT SOFT & LEADS S.R.L., denumit în continuare „Life Connect” și Client/Utilizator.

Art.2. Aspectele privind confidențialitatea și prelucrarea datelor cu caracter personal sunt guvernate de politica de confidențialitate („Politica de Confidențialitate”), cu care acest prezentul document se completează. Life Connect recomandă parcurgerea prealabilă și în întregime a Politicii de Confidenţialitate

Art.3. Valabilitatea contractului. Forța obligatorie

3.1.Navigarea pe platforma online implică acceptarea expresă de către orice client sau utilizator a acestor termeni şi condiţii şi a Politicii de Confidenţialitate. Recomandăm citirea cu atenţie a acestor documente. În cazul în care nu sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile, vă rugăm să nu folosiţi platforma online www.celemaibuneoferte.ro.

3.2. Navigarea pe platforma online www.celemaibuneoferte.ro și/sau completarea și transmiterea formularului echivalează cu recunoașterea și confirmarea de către Client/Utilizator a faptului că a citit în prealabil Termenii și Condițiile, că a fost informat de către reprezentanții Life Connect cu privire la orice nelămurire în legătură cu, dar nelimitat la prezentul document, alte documente cu care acesta se completează, legislația în vigoare care guvernează prestarea de către Life Connect a bunurilor și/sau serviciilor, obligațiile părților potrivit Termenilor și Condițiilor, drepturile consumatorului etc., Clientul/Utilizatorul nu mai poate invoca ulterior faptul că nu a fost informat ori că a utilizat platforma sau serviciile prestate de Life Connect fără a fi deținut toate informațiile ori lămuririle, în prezența cărora nu ar mai fi contractat bunurile sau serviciile oferit de Prestator.

3.3. Prin completarea și transmiterea formularului de pe site și finalizarea prestării de către Life Connect a serviciilor de intermediere, Clientul/Utilizatorul confirmă că fiecare și toate clauzele din prezentul document au fost analizate și explicate de către reprezentanții Prestatorului, nefiind incidente dispozițiile Codului civil privitoare la clauze standard şi neuzuale. Clientul/Utilizatorul recunoaște, în mod expres, că a înțeles pe deplin și că își asumă integral și fără rezerve Termenii şi Condițiile și confirmă faptul că niciuna dintre clauzele prezentului document nu este și nu va fi considerată “clauză neuzuală” conform art. 1203 din Codul civil.

Art.4. Prestatorul îşi rezervă dreptul să modifice oricând termenii și condițiile, forma actualizată putând fi accesată în secțiunea ”Termeni și condiții” pe www.celemaibuneoferte.ro. Fiecare și toate raporturile derulate între Prestator și Client Utilizator/ vor fi guvernate de forma Termenilor și Condițiilor din momentul accesării platformei online și/sau plasării solicitării. Life Connect poate să adere oricând la coduri de conduită privind activitatea de prestare a serviciilor urmând să aducă la cunoştinţa potențialilor clienți acest fapt şi să asigure posibilitatea utilizatorului de a consulta efectiv aceste coduri.

Art.5.Explicarea termenilor
Următorii termeni vor avea înţelesurile de mai jos, cu excepția cazului în care se prevede expres altfel:
„Bunuri/Servicii”- oricare și toate produsele sau serviciile care urmează a fi furnizate de către Life Connect clientului/utilizatorului, ca urmare a contractului încheiat.
„Caracteristici”- specificațiile produselor așa cum sunt precizate în descrierea afișată pe platforma online.
„Client”/„Utilizator”- persoana fizică ce accesează platforma online www.celemaibuneoferte.ro, creează un cont și/sau plasează o solicitare pentru serviciile oferite de către Life Connect.
„Contract”- convenția consensuală și la distanţă încheiată între Life Connect şi client/utilizator, în absența prezenței fizice simultane a părților, cu privire la furnizarea unuia sau mai multor servicii prestate de Life Connect de pe platforma online, prin lansarea unei solicitări de către utilizator şi acceptarea ei de către Life Connect, cu respectarea prevederilor legale şi a termenilor şi condițiilor pentru prestarea online a serviciilor Life Connect. Prezentele condiţii reprezintă un contract între Life Connect şi clientul/utilizatorul site-ului ce priveşte atât utilizarea site-ului web, cât şi prestarea de servicii prin intermediul acestuia.
„Informaţiile Confidenţiale”- oricare și toate informațiile (date cu caracter personal, oferte de preț, discounturi, promoții etc.) în legătură cu părțile contractante și/sau reprezentanții sau prepușii acestora sau cu prezentul contract, despre care părțile iau cunoștință înainte sau după data încheierii contractului.
„Newsletter”- mijloc electronic (poșta electronică- e-mail, SMS) și periodic de informare, cu privire la serviciile și/sau la promoțiile Life Connect, într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Life Connect cu referire la informațiile conținute de acesta.
„Platforma online”- site-ul web deținut de Life Connect având domeniul www.celemaibuneoferte.ro și utilizând logo-uri ale Life Connect, prin intermediul căruia sunt prezentate serviciile prestate, iar clienții/utilizatorii pot opta pentru bunurile/serviciile pe care doresc.
„Solicitare”- o solicitare a clientului/utilizatorului plasată prin intermediul platformei online prin care clientul/utilizatorul îşi exprimă intenția de a beneficia de unul sau mai multe servicii, în condițiile prevăzute în prezentul document și/sau agreate cu Life Connect prin orice mijloc de comunicare la distanță, incluzând, dar nelimitat la SMS, mesaje Whatsapp, Facebook-Messenger, e-mail, Tawk, Instagram, apel telefonic etc.

Art.6. Înregistrarea contului. Transmiterea solicitării
6.1. Prin utilizarea Platformei online, clientul/utilizatorul înțelege şi acceptă să transmită Life Connect date cu caracter personal, aceste date urmând să facă obiectul prelucrării în conformitate cu şi pentru scopurile prevăzute în Politica de Confidențialitate, care completează aceşti Termeni și Condiții. Accesarea platformei online în vederea efectuării unei solicitări este permisă oricărui potenţial client/utilizator care are intenţia de a beneficia de la Life Connect de unul sau mai multe servicii, cu respectarea acestor prevederi. Se interzice utilizarea abuzivă a platformei online într-un mod care contravine practicilor comerciale și a legislației în vigoare sau în orice alt mod care ar fi de natură să prejudicieze în orice fel Life Connect.
6.2. Life Connect îşi rezervă dreptul de a refuza accesul unor potențiali clienți/utilizatori la funcțiile platformei online și de a restricționa, înregistrarea,procesarea unei solicitări ori prestarea unuia sau a mai multor servicii, ori de câte ori Life Connect apreciază că există suspiciuni de fraudă din partea potențialului client/utilizator, dacă acesta are manifestări de natură să prejudicieze interesele Life Connect sau dacă acesta utilizează în mod abuziv platforma online, fără vreo notificare prealabilă în acest sens.
6.3. Life Connect are dreptul discreționar de a nu onora solicitările plasate în scopuri ilicite și imorale, informând clientul/utilizatorul în acest sens. Life Connect își rezervă dreptul de a nu onora solicitările și în cazul în care clientul/utilizatorul nu urmează instrucțiunile detaliate pe platforma online cu privire la formularul de contact.
6.4. Prin înregistrarea unei solicitări și utilizarea/accesul platformei online, clientul/utilizatorul acceptă şi este de acord cu forma de comunicare la distanţă (de exemplu, dar nelimitat la telefonic, sms sau e-mail, mesaje text Whatsapp, Facebook-Messenger, Tawk, Instagram) prin care Life Connect își derulează operațiunile și întreaga activitate.

Art.7. Serviciile Life Connect
7.1. Life Connect va depune toate diligenţele rezonabile pentru a asigura corectitudinea informațiilor cu privire la serviciile prestate, specificațiile acestora prezentate pe platforma online. Toate informațiile folosite pentru descrierea serviciilor oferite spre prestare (inclusiv, nelimitându-se la, textul descriptiv, imagini statice ori dinamice, prezentări grafice ori video etc.) nu impun nicio obligaţie în sarcina Life Connect, acestea având exclusiv rol de prezentare şi informare. În cazul în care detaliile în legătură cu specificațiile serviciilor au fost afișate eronat pe platforma online, din orice motiv, utilizatorul va fi informat de către Life Connect în cel mai scurt timp în legătură cu o astfel de eroare.
7.2. Platforma online www.celemaibuneoferte.ro este găzduită de serverele unui terț. Life Connect nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe platforma online, indiferent de motivele apariţiei lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate și nici nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului. Life Connect nu este ținut să răspundă pentru niciun prejudiciu cauzat de orice disfuncționalități tehnice ale platformei online.
7.3. Life Connect poate publica pe platforma online informații referitoare la serviciile și promoțiile practicate, într-o anumită perioadă de timp și în limita prestabilită de prestator. Serviciile care fac obiectul prestării în cadrul unei promoţii sau campanii de orice tip se vor supune şi termenilor şi condiţiilor aplicabile respectivei campanii sau promoţii. Promoțiile prezentate pe site-ul web aparținând Life Connect sunt valabile pe durata menționată ori în limita stocurilor disponibile.
7.4. Pentru motive justificate (inclusiv, dar nelimitându-se la suspiciunea de fraudă din partea clientului, neefectuarea plății sau imposibilitatea tehnică a platformei online de a afișa sau furniza respectivele servicii), Life Connect își rezervă dreptul de a anula solicitarea plasată de client/utilizator sau de a nu răspunde acesteia, sens în care acesta din urmă va fi înștiințat cu privire la modificarea survenită, oferindu-i-se opțiunea de a accepta ori de a refuza modificarea solicitării. În cazul în care clientul/utilizatorul refuză, solicitarea se consideră anulată, iar părţile vor fi repuse în situaţia anterioară emiterii, fără ca Life Connect să aibă vreo răspundere față de client/utilizator. Life Connect își rezervă dreptul de a anula ori de a nu onora solicitarea plasată de către Utilizator/Client, fără vreo formalitate prealabilă și fără ca o astfel de anulare să atragă vreo răspundere a Life Connect. Life Connect își rezervă dreptul să limiteze plasarea de solicitări la un număr maxim pentru fiecare client, numărul fiind determinat în mod independent exclusiv de către Life Connect.
7.6. Life Connect pune la dispoziţia clientului/utilizatorului o adresă de e-mail în secţiunea „Contact” existentă pe site-ul web, contact@celemaibuneoferte.ro, pentru identificarea şi corectarea erorilor survenite cu ocazia introducerii datelor. Ca regulă, comunicarea cu Life Connect se va realiza prin adresele menționate la secțiunea “Contact” ori la numerele de telefon afișate.
7.8. Clientul/utilizatorul poate solicita serviciile Life Connect prin intermediul platformei online numai prin completarea formularului existent pe site, a formularului furnizat ulterior de către Life Connect. Life Connect își rezervă dreptul să confirme sau să valideze serviciile solicitate, înainte de onorarea lor, prin contactarea prin orice mijloace a clientului/utilizatorului, iar clientul/utilizatorul declară în mod expres că înțelege, recunoaște și acceptă acest drept al Life Connect. Prin completarea și transmiterea formularului online, clientul consimte să fie contactat de Life Connect, prin orice mijloc disponibil, respectiv sistem automatizat de apel sau mesaje text cu/fără intervenție umană, fax, e-mail, în orice situație considerată ca necesară de către Life Connect pentru contactarea clientului/utilizatorului.

Art.8. Proprietate intelectuală. Limitarea răspunderii
8.1. Serviciile furnizate prin intermediul platformei online ori prin altă modalitate stabilită de Life Connect nu pot fi divulgate sau distribuite în scopuri comerciale, concurențiale, promoționale ori altele asemenea și nici nu pot face obiectul vreunui act de concurență neloială.
8.2. Denumirile comerciale, mărcile, drepturile de autor şi orice alte drepturi de proprietate intelectuală declarate ca aparținând Life Connect, înregistrate sau în curs de înregistrare, în legătură cu bunurile și/sau serviciile ori site-ul web deținute sau utilizate de Life Connect sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a Life Connect, clientul/utilizatorul înțelege și recunoaște că nu va avea niciun drept și nicio pretenţie cu privire la acestea. Clientul/utilizatorul nu va acţiona în niciun fel care ar putea aduce atingere drepturilor menționate anterior și se obligă să nu folosească în activitatea sa niciun semn sau denumire similară sau identică cu mărcile, denumirile comerciale ale serviciilor, denumirile și conținutul campaniilor promoționale, formatele de editare și/sau de design, fie ca parte dintr-o denumire, fie în orice alt mod.
8.3. Life Connect deține în mod exclusiv toate drepturile de proprietate intelectuală – drepturi de autor, drepturi asupra mărcilor, drepturi de design industrial, precum și toate drepturile asupra conceptelor, ideilor, know-how-ului, metodelor, soluțiilor, tehnicilor, proceselor și adaptărilor bunurilor și/sau serviciilor furnizate pe toată durata desfășurării activității sale. Orice informație disponibilă pe platforma online www.celemaibuneoferte.ro, care poate fi vizualizată sau accesată în orice mod precum și orice informaţie comunicată clientului/utilizatorului prin oricare și toate mijloacele de comunicare de către un reprezentant al Life Connect sunt și rămân proprietatea exclusivă a Life Connect, clientul/utilizatorul nu poate copia, transfera și/sau utiliza aceste informații și nu ii sunt permise operațiuni precum copierea, publicarea, distribuirea, transferul către terți, modificarea în orice mod, utilizarea, expunerea, includerea oricărui conținut din platforma online ori documente care emana de la Life Connect, în orice alt context decât cel intenționat de către prestator, includerea oricărui fragment în afara celor intenționate, îndepărtarea însemnelor, mărcilor, siglelor etc. care reprezintă dreptul de autor al Life Connect asupra conținutului platformei online, a fotografiilor și specificațiilor/descrierilor serviciilor ori a documentelor aparținând prestatorului, Life Connect rezervându-și dreptul discreționar de a recupera fiecare și toate pagubele directe, indirecte, prezente și viitoare cauzate, imposibilitatea sau omisiunea prestatorului de a exercita sau de a executa orice drept conferit prin prezentul contract nu va fi considerat ca fiind o renunțare la acest drept şi nu va opera ulterior ca o interdicție a exercitării sau executării dreptului respectiv.
8.4. Life Connect nu este ținut să răspundă pentru niciun fel de prejudicii cauzate clientului/utilizatorului sau oricărui terț ca urmare a îndeplinirii de oricăreia din obligații sale conform serviciilor furnizate și nici pentru daune care rezultă din utilizarea necorespunzătoare a serviciilor de către client ori terțe persoane. În acest sens, Life Connect nu va răspunde de pierderi de orice natură în legătură cu serviciile furnizate.
8.5. Nici Life Connect, nici clientul/utilizatorul nu vor fi ținuți să răspundă pentru neexecutarea obligațiilor contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, totală sau parțială, este cauzată de un eveniment de forță majoră. Dacă în termen de 5 (cinci) zile de la data producerii evenimentului de forță majoră, respectivul eveniment nu încetează, oricare dintre părți va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte daune-interese.

Art.9. Confidențialitate & GDPR
9.1. Life Connect este operator de date cu caracter personal, potrivit Regulamentului UE 679/2016 și prelucrează datele cu caracter personal ale clienților/utilizatorilor cu respectarea legislației în vigoare, a drepturilor acestora și în conformitate cu politica de confidențialitate existentă pe site-ul www.celemaibuneoferte.ro.
9.2. Marketing- Clientul/utilizatorul îşi poate exprima consimţământul pentru a primi mesaje comerciale prin poşta electronică, permiţând Life Connect să efectueze astfel de comunicări, prin acceptarea acestor termeni şi condiţii și/sau a politicii de confidențialitate. Totodată, clientul/utilizatorul poate revoca oricând consimţământul prin transmiterea unei solicitări în scris către Life Connect la adresa de e-mail contact@celemaibuneoferte.ro, caz în care revocarea va produce efecte în cel mult 24 de ore de la transmiterea solicitării și confirmarea ei de către Life Connect, prin eliminarea din lista abonaților a clientului/utilizatorului.
9.3. Life Connect și clientul/utilizatorul se obligă și garantează să păstreze confidențialitatea tuturor informațiilor de care iau la cunoștință, incluzând datele cu caracter personal, să prevină divulgarea acestora către terți și să nu le folosească în alte scopuri decât cele avute în vedere, cu excepția celor autorizate în prealabil în scris de către și sub rezerva termenilor și condițiilor. Informațiile pot fi puse la dispoziție fie letric, în formă lizibilă vizual sau electronic, inclusiv prin fax sau prin alte forme electronice de transmitere sau oral și pot fi marcate ca fiind confidențiale sau nu.
9.4. Nu sunt considerate ca fiind confidențiale următoarele: i.informații care sunt sau care au devenit prin orice mod publice; ii. informații puse la dispoziția Life Connect pe baze neconfidențiale, dintr-o sursă diferită de client/utilizator despre care Life Connect consideră că nu îi este interzis să dezvăluie astfel de informații și în legătură cu care clientul/utilizatorul nu a manifestat un comportament contradictoriu; iii. informații care sunt cunoscute de către Life Connect înainte de a fi primite de la client/utilizator; iv. orice alte informații.
9.5. Utilizatorul/Clientul nu va dezvălui niciunui terț informațiile primite de la Life Connect, în caz contrar Life Connect își rezervă dreptul de a se îndrepta împotriva Utilizatorului/Clientului pentru acoperirea oricăror prejudicii prezente și viitoare cauzate.
Prezentul document împreună cu Formularul de contact reprezintă contractul dintre părți și prevalează asupra oricăror înțelegeri anterioare ale acestora. Părțile agreează că nicio comunicare dintre părți nu poate modifica prezentul contract decât dacă va fi efectuată în scris și acceptată prin orice mijloace de comunicare agreate. Confirmarea solicitării și prestarea în acest sens a serviciilor de către Life Connect echivalează cu acceptarea tacită de către părți a modificărilor prezentelor condiții contractuale.
Toate comunicările efectuate în temeiul contractului au loc prin intermediul poștei electronice la adresele de e-mail comunicate de părți, acestea putând însă folosi și alte mijloace de comunicare prevăzute de lege (prin poștă, curier, apel telefonic, mesaje text etc.).